1% - Tág Világ Egyesület - 18225765-1-41

Tág Világ Általános Iskola - OM azonosító: 203159

Tag Vilag Altalanos Iskola

+36 1 7100700

titkarsag@tagvilagiskola.hu

1039 Budapest

Pais Dezső utca 1-3.

Jelentkezés 2021-2022

Felvetel indul

Ismeritek már a Tág Világot?

A jelentkezést lezártuk. Köszönjük mindenkinek!

1.lépés November 2-ig elsősorban azon családok jelentkezését várjuk, akik ismerik a Tág Világot. Akiknek

első választása a Tág Világ, vagy ismerősök ajánlása, személyes tapasztalat alapján biztosak benne, hogy a Tág Világ a tökéletes iskola családuknak.

Töltsd ki a jelentkezést, hogy a beiskolázási folyamat egyszerű és rövid legyen számotokra! A kérdőív kitöltésekor egy Tág Világos család ajánlólevele, vagy egy motivációs levél feltöltése is szükséges.

2.lépés A jelentkező családok részére novembertől kiscsoportos ismerkedési időpontot kínálunk fel. A személyes találkozón beszélgetünk  közös elképzelésekről, tanítóink pedig játékos foglalkozást tartanak a leendő elsős gyermekeknek.

3. lépés  Az ismerkedést követően, december 18-ig beiratkozási, és szerződési lehetőséget kínálunk fel

Megismernétek a Tág Világot?

1.lépés A Tág Világ iskolával ismerkedő családok számára 2021. januárjáig online elérhető anyagok, videók és élménybeszámolók adhatnak betekintést az iskolánk életébe.

2.lépés A fennmaradt férőhelyek arányában januárban kiscsoportos beszélgetések és játékos foglalkozások kezdődnek, melynek keretében megismerhetitek részletesebben az iskolánkat, pedagógiai programunkat, tanítási elveinket. A beszélgetésre egy kérdőív kitöltésével lehet jelentkezni.

3.lépés Az ismerkedést követően március 26-ig beiratkozási, és szerződési lehetőséget kínálunk fel.

Jelentkezem