1% - Tág Világ Egyesület - 18225765-1-41

Tág Világ Általános Iskola - OM azonosító: 203159

logo

+36 1/ 710 0700

titkar@tagvilagiskola.hu

1039 Budapest

Pais Dezső utca 1-3.

logo

Jelentkezés

Felvételi tájékoztató a 2019-2020-as tanévre

A Tág Világ Általános Iskola 2019. február 13-án és március 5-én tartja nyílt napjait leendő elsős szülők részére.

Ezeken a napokon közelebbről megismerhetik iskolánkat, órákat látogathatnak és egy közös tájékoztatón az iskolánk szakmai vezetőjével beszélgethetnek a Tág Világ programról.

A nyílt napokra regisztrálni az alábbi linken lehet:

regisztráció leendő elsős nyílt napra

A jelentkezés során kérjük vegyék figyelembe, hogy családonként egy alkalommal, egy óra megtekintését tudjuk biztosítani.

A március 22-ei előre hozott beiratkozást követően, a szabad férőhelyek függvényében megnyitjuk április 3-ai nyílt napunkat is, melyre 2019. március 25-től regisztrálhatnak  majd.

GYERMEKFOGLALKOZÁS

A nyílt napra jelentkező szülőket és családokat szeretnénk mi is megismerni, ezért a nyílt órák után egy héttel játékos délutánra hívjuk őket.  A gyerekek leendő elsős tanítóikkal kiscsoportos foglalkozáson vehetnek részt. Szüleik számára pedig az első osztályról és annak programjáról beszél szakmai vezetőnk. A foglalkozásról további információt a nyílt napon részt vett szülőknek email-ben küldünk.

CSALÁDI ISMERKEDÉS

A gyermekfoglalkozást követően játékos délutánra hívjuk azokat a családokat, akik hozzánk hasonlóan gondolkodnak, azonos elveket képviselnek nevelési és oktatási területeken.  A további részletekről email-ben küldünk tájékoztatást.