1% - Tág Világ Egyesület - 18225765-1-41

Tág Világ Általános Iskola - OM azonosító: 203159

Tag Vilag Altalanos Iskola

+36 1 7100700

titkarsag@tagvilagiskola.hu

1039 Budapest

Pais Dezső utca 1-3.

Jelentkezés 2022-2023 első osztályba

A Tág Világ Általános iskola megnyitja a jelentkezést a 2022.szeptemberben induló első osztályba.
A jelentkezéseket egy adatlap kitöltésével adhatjátok le, ennek részeként csatoljatok egy motivációs levelet! Lehetőség van ajánlólevél feltöltésére is, melyet egy általatok jól ismert Tág Világos szülő írt rólatok. A fotóval ellátott motivációs levélben várjuk családotok bemutatkozását, valamint itt oszthatjátok meg velünk nevelési elveiteket és azt, hogy miért tartjátok a mi iskolánkat a legjobb választásnak gyermeketek számára.
Kitöltési határidő: 2021. november 5.
Az adatlapot itt tudjátok kitölteni.  
 
Nyílt nap – november 16.
A jelentkezés lezárását követően meghívót küldünk nektek nyílt napunkra, ahol 9 és 10 óra között óralátogatásokon vehettek rész, majd 10-től 11 óráig szakmai tájékoztató zajlik az iskola programjáról.
 
Gyermekfoglalkozás- November 23. 16 óra
Szeretnénk megismerni mi is gyermekeiteket, ezért egy foglalkozásra jelentkezhettek. Itt tanítóink ismerkednek és játszanak a gyerekekkel, ti szülők pedig egy kisebb körű beszélgetésen vehettek részt. Részvételi szándékotokat a nyílt nap után küldött jelentkezési lapon jelezhetitek.
Jelentkezési határidő: 2021. november 19.
 
Családos foglalkozás – november 30. 16 óra
A gyermekfoglakozást követően iskolánk játékos délutánra hívja meg azokat a családokat, akik hozzánk hasonlóan gondolkodnak, azonos elveket képviselnek nevelési és oktatási területeken.
 
A jelentkezés lezárása
A jelentkezés lezárásaként egyénileg egyeztetett időpontban beszélgetésre várjuk a jelentkező szülőket, mely után értesítjük a családokat a szerződéskötés lehetőségéről.
 
Várjuk a jelentkezéseket! Ha bármi kérdésetek van a jelentkezes@tagvilagiskola.com emailcímre írhattok!