1% - Tág Világ Egyesület - 18225765-1-41

Tág Világ Általános Iskola - OM azonosító: 203159

logo

+36 1/ 710 0700

titkar@tagvilagiskola.hu

1039 Budapest

Pais Dezső utca 1-3.

logo

Jelentkezés

Felvételi tájékoztató a 2019-2020-as tanévre

A Tág Világ Általános Iskola 2019. február 13-án és március 5-én tartja nyílt napjait leendő elsős szülők részére.

Ezeken a napokon közelebbről megismerhetik iskolánkat, órákat látogathatnak és egy közös tájékoztatón az iskolánk szakmai vezetőjével beszélgethetnek a Tág Világ programról.

A nyílt napokra regisztrálni az alábbi linken lehet:

regisztráció leendő elsős nyílt napra

A jelentkezés során kérjük vegyék figyelembe, hogy családonként egy alkalommal, egy óra megtekintését tudjuk biztosítani.

A március 22-ei előre hozott beiratkozást követően, a szabad férőhelyek függvényében megnyitjuk április 3-ai nyílt napunkat is, melyre 2019. március 25-től regisztrálhatnak  majd.

GYERMEKFOGLALKOZÁS

A nyílt napra jelentkező szülőket és családokat szeretnénk mi is megismerni, ezért a nyílt órák után egy héttel játékos délutánra hívjuk őket.  A gyerekek leendő elsős tanítóikkal kiscsoportos foglalkozáson vehetnek részt. Szüleik számára pedig az első osztályról és annak programjáról beszél szakmai vezetőnk. A foglalkozásról további információt a nyílt napon részt vett szülőknek email-ben küldünk.

CSALÁDI ISMERKEDÉS

A gyermekfoglalkozást követően játékos délutánra hívjuk azokat a családokat, akik hozzánk hasonlóan gondolkodnak, azonos elveket képviselnek nevelési és oktatási területeken.  A további részletekről email-ben küldünk tájékoztatást.

Felvételi a felsőbb osztályokba

Jelenlegi  2. 3. 4. és 6. osztályunkba is várunk még tanulókat. Az érdeklődő gyerekeket áprilistól ismerkedős napokra hívjuk, hogy jobban megtapasztalhassák iskolánk mindennapjait.

Bemutatkozó levelükben írják meg nekünk, hogy melyik osztály iránt érdeklődnek, miért szeretnének iskolát váltani, illetve néhány gondolatot gyermekükről, érdeklődési köréről.

Jelentkezésüket szakmai vezetőnk, Mózes Dóra részére küldhetik az m.dora@tagvilagiskola.com címre.

 

Várjuk jelentkezésüket!