1% - Tág Világ Egyesület - 18225765-1-41

Tág Világ Általános Iskola - OM azonosító: 203159

logo

+36 1/ 710 0700

titkar@tagvilagiskola.hu

1039 Budapest

Pais Dezső utca 1-3.

logo

Jelentkezés

Felvételi tájékoztató a 2019-2020-as tanévre

A Tág Világ Általános Iskola 2019. február 13-án és március 5-én tartja nyílt napjait leendő elsős szülők részére.

Ezeken a napokon közelebbről megismerhetik iskolánkat, órákat látogathatnak és egy közös tájékoztatón az iskolánk szakmai vezetőjével beszélgethetnek a Tág Világ programról.

Nyílt óráink férőhelye megtelt, újabb regisztrációkat nem tudunk fogadni.

Az érdeklődő családokat  2019. február 20-án, vagy március 12-én egy tájékoztatóval egybekötött gyermekfoglalkozásra várjuk, mely regisztrációhoz kötött.

regisztráció gyermekfoglalkozásra

A korábban már nyílt órára jelentkező szülők számára is egy újabb regisztráció szükséges, amennyiben szeretne a gyermekfoglalkozáson is részt venni, de ezt elegendő megtenni a megtekintett óra után.

A március 22-ei előre hozott beiratkozást követően, a szabad férőhelyek függvényében megnyitjuk április 3-ai nyílt napunkat is, melyre 2019. március 25-től regisztrálhatnak  majd.

GYERMEKFOGLALKOZÁS

A nyílt napra jelentkező szülőket és családokat szeretnénk mi is megismerni, ezért a nyílt órák után egy héttel játékos délutánra hívjuk őket.  A gyerekek leendő elsős tanítóikkal kiscsoportos foglalkozáson vehetnek részt. Szüleik számára pedig az első osztályról és annak programjáról beszél szakmai vezetőnk. A foglalkozásról további információt a nyílt napon részt vett szülőknek email-ben küldünk.

CSALÁDI ISMERKEDÉS

A gyermekfoglalkozást követően játékos délutánra hívjuk azokat a családokat, akik hozzánk hasonlóan gondolkodnak, azonos elveket képviselnek nevelési és oktatási területeken.  A további részletekről email-ben küldünk tájékoztatást.

Felvételi a felsőbb osztályokba

2019. szeptemberétől meglévő osztályainkba is lehetőség van csatlakozni. Fogadunk tanulókat a leendő  2. 3. 4. 5. és 7. osztályunkba.

 

Jelentkezésüket 2019. március 29-ig várjuk. Ezt követően fogjuk felvenni a kapcsolatot Önökkel az űrlapon megadott elérhetőségen, majd egy személyes beszélgetés keretében megismerhetik iskolánk programját, mindennapjait.

 

Gyermeküket április és május folyamán ismerkedős napokra hívjuk, ahol ő is megtapasztalhatja iskolánk mindennapjait, megismerheti osztályaink tanulóit.

Jelentkezésüket ŰRLAPUNK kitöltésével várjuk.

 

 

 

Várjuk jelentkezésüket!