1% - Tág Világ Egyesület - 18225765-1-41

Tág Világ Általános Iskola - OM azonosító: 203159

Tag Vilag Altalanos Iskola

+36 1 7100700

titkarsag@tagvilagiskola.hu

1039 Budapest

Pais Dezső utca 1-3.

Híreink

Tág Világ party

Buli lesz a Tág Világban!

 

Május 12-én (péntek) este 6 órától hagyományteremtő Jótékonysági árveréssel egybekötött Tág Világ Bulit tartunk mindazoknak, akik segítettek az iskola megalapításában, hittek az iskola programjában és támogatták azt, lehetővé téve, hogy 2016 őszén 72 diák kezdhesse meg tanulmányait a Tág Világ Iskolában.

A rendezvényen részt vesznek az iskola alapítói, támogatói, fenntartói, vezetői és dolgozói, valamit az ide járó diákok szülei. Az est fénypontja a tombolán és a csapatépítő játékokon kívül a Jótékonysági árverés. Árverésre bocsátjuk a gyerekek munkáit, amiket Külüs Laci, Barcsay-díjas képzőművész vezetésével készítettek, kapcsolódva a magyar és történelem témákhoz. Laci művészi elhivatottságának ösztönző hatására még olyan gyerekeknek is örömöt jelent a művészi alkotás folyamata, akik előtte se rajzolni, se gyurmázni nem szerettek. Az árverésen különböző technikákkal (rajzszén, színes porpasztell, anilines akvarell) készült művészeti alkotásokra lehet licitálni mind a gyerekek, mind Laci munkáiból.

[foogallery id=”2232″]

Az est bevételét (amely a belépőjegyek árából, támogatói jegyekből és az aukcióból befolyó összegből tevődik össze) pedagógusaink továbbképzésére és az iskola szakmai munkájának támogatására fogjuk fordítani, annak érdekében, hogy az ide járó diákok minél magasabb szintű oktatásban részesüljenek, hiszen a Tág Világban élmény a tanulás és a tanítás is egyaránt.

Bárki, aki szeretne hozzájárulni iskolánk fejlődésének támogatásához, vásárolhat Támogatói Jegyet, az iskolatitkárnál 5 000 Ft darabáron (több támogatói jegy is vehető egyszerre). Kérjük, akinek lehetősége engedi, támogassa ezek megvételével is iskolánkat.

Comments are closed.