1% - Tág Világ Egyesület - 18225765-1-41

Tág Világ Általános Iskola - OM azonosító: 203159

Tag Vilag Altalanos Iskola

+36 1 7100700

titkarsag@tagvilagiskola.hu

1039 Budapest

Pais Dezső utca 1-3.

Híreink

Átiratkozás az Aquincum Iskolába – FONTOS TUDNIVALÓK!!!

Kedves Szülők, Gyerekek az együtt maradó és átiratkozó osztályokban!

Miután minden szükséges támogatás és beleegyezés megvan ahhoz, hogy a szeretett osztályainkban, tanítóinkkal és az eddigi módon folytassuk a tanulmányokat az Aquincum Iskolában, már csak az van hátra, hogy ezt hivatalosan is megtegyük, tehát átirassuk a gyerekeket.

Ehhez a következőket kell tennünk:

  1. A Herkules Iskolában június 15-én képhez kapott bizonyítványokkal és elbocsátó iratokkal együtt minden szülő személyesen jelenjen meg az Aquincum Iskolában (III. ker. Arató Emil tér 1.) beiratni a gyermekét.
  2. Időpont: június 16. 8.oo-16.oo óra között. Itt jelezni kell, hogy ’Herkuleses’ osztályba iratkozunk.
  3. Aki nem tud június 16-án beiratkozni, az megteheti még 17-én és 2o-án is, de ebben az esetben telefonon előzetesen jelezze, hogy be kíván iratkozni, és egyeztesse az időpontot az Aquincum Iskola titkárságán (tel.: 368-7818) Kérjük, hogy ezzel együtt nekünk is jelezze az ujherkulesiskolaert@gmail.com-ra, hogy tisztában legyünk mi is a végleges számokkal, mert nagyon fontosak a további tárgyalásokhoz!

Nagyon fontos, hogy ezeken a napokon megtörténjen a beiratkozás, akár osztályonként együtt is mehettek, de muszáj ekkor megtennünk – ekkor válik ugyanis hivatalossá az osztályok megalakulása, az iskola és az Önkormányzat csak ezek alapján tudja a következő lépéseket megtenni (az osztályaink hivatalos beillesztése az iskola jövő évi működésébe, tanáraink felvétele stb.)

Kérjük osszátok meg egymással ezeket az információkat, juttassátok el azokhoz is, akik nem olvassák a facebook-ot!!!

Nagyon fontos, hogy rendezetten pontosan, időben átiratkozzunk!!!!

Köszönjük!!!

Comments are closed.