1% - Tág Világ Egyesület - 18225765-1-41

Tág Világ Általános Iskola - OM azonosító: 203159

Tag Vilag Altalanos Iskola

+36 1 7100700

titkarsag@tagvilagiskola.hu

1039 Budapest

Pais Dezső utca 1-3.

Híreink

Köszönő akció – felhívás mindenkihez!!

Kedves Szülők, Gyerekek, Tanárok és Mindenki, aki velünk volt és szurkolt ezért az ügyért!!!

A legutóbbi SZMK gyűlésen született meg az a döntés, hogy szervezünk egy kis ‘megköszönő akciót’ a Polgármesteri hivatal elé.

A terv az, hogy mindannyian, akik meg szeretnénk köszönni az Önkormányzatnak, hogy lehetővé tette az osztályaink, tanáraik és módszertanuk megmentését, összegyűlünk a főtéren és megköszönjük a segítségüket, mégpedig így:

Június 15-én, pontosan 14.00 órakor egy nagy transzparenst nyitnak ki a gyerekek a Polgármester ablaka alatt és mindannyian azt mondjuk, hogy ‘köszönjük’. A transzparens egy hatalmas lepedő, amire a gyerekek ráfestették, hogy köszönjük, meg ki is díszítették.

Két szempontból is fontos ez az akció: egyrészt meg kell köszönni az Önkormányzatnak a segítségét és a támogatását, hiszen jóval többet tettek, mint amit kötelezően kellett volna tenniük (ugye az ő hivatali kötelességük mindössze annyi volt, hogy a gyerekeknek egyesével a különböző iskolákban helyet adjanak). Másrészt jó, ha a gyerekek is megtapasztalják, hogy a segítséget megköszönjük, ez fontos tanulás nekik is.

Az eseményről már tud a Polgármester, az Önkormányzat, az Aquincum Iskola igazgatója és mindannyian nagyon szép gondolatnak tartják. Az Önkormányzat és az Iskola is boldogan várja, sőt érdeke is, mert ha egy ilyen akciónak híre lesz, az az ő jó hírüket erősíti.

Kérésünk az, hogy gyertek oda 15-én 14.oo órára (Fő tér 3.) minél többen, hozzatok magatokkal ismerősöket, gyerekeket, mamát, papát, testvért, barátot,  játszótéri pajtásokat, kutyát-macskát, szóval legyünk minél többen és köszönjük meg a segítséget. Mindenki jöjjön, mert a méret adja az erőt!!

Kérjük itt a Facebookon is a támogatóinkat, akik a távolból figyelemmel kísérték az ügyünket, ha tehetitek Ti is gyertek el, legyünk minél többen!

 

Találkozzunk a Főtéren 15-én! Addig is szép napokat mindenkinek!

SzMK

Comments are closed.