1% - Tág Világ Egyesület - 18225765-1-41

Tág Világ Általános Iskola - OM azonosító: 203159

Tag Vilag Altalanos Iskola

+36 1 7100700

titkarsag@tagvilagiskola.hu

1039 Budapest

Pais Dezső utca 1-3.

Híreink

Tág Világ party

És nem is akármilyen! A Gyerekek elengedték Anyát is és Apát is, hogy ők is jobban megtapasztalhassák, mit is jelent Tág Világosnak lenni. Ugyanis a jókedv és dinom-dánom mellett a résztvevők átélhették az összefogás és az összetartozás érzését is.

A lázas készülődést és a megérkezést követően közös játékok oldották a hangulatot: fény derült például arra, hogy kik azok, akik fejvesztve rohannak, ha megpillantanak egy pókot, s még arra is, kik kacérkodtak már extrém sportokkal (a pók elől futáson kívül persze).

Ezen kívül a szülők bebizonyították, hogy volt kitől örökölniük a gyerekeknek a kreativitást, ugyanis mindenki meg tudta jeleníteni a saját osztályának különleges nevét, természetesen csapatmunkában.

A sok móka és kacagás után Dóra megköszönte iskolánk fenntartóinak, a Preisinger és Piros családnak, hogy segítségükkel elindulhatott az iskola, valamint az Opal Szolgáltató Zrt.-nek, hogy támogatásukkal kialakíthattuk az előírásoknak megfelelő melegítőkonyhát. Így az óriás Tág Világos fekete-fehér puzzle három színes darabbal gazdagodott, s bízunk benne, hogy hamarosan teljesen kiszínesedik.

A várva várt Jótékonysági árverésen lelkesen emelgették a szülők saját számukat, annak érdekében, hogy övék lehessen 1-1 csodás és megismételhetetlen alkotás. Ezek között voltak olyanok, amelyek a gyerekek kezeit dicsérik, de Külüs Laci művésztanárunk munkáiért is lehetett versengeni. Azóta már biztos elnyerték méltó helyüket a licit-győzteseknél. A jó hangulat és az öröm mellett mindenképp említést érdemel, hogy ezzel, természetesen a belépőjegyek és a támogatói jegyek mellett, iskolánk fejlesztését támogatták a licitálók, idén kiemelten a pedagógusok továbbképzését, amit hálásan köszönünk!

Az estét egy izgalmas tombolával zártuk le, amelyen a szülők által felajánlott csábítóbbnál csábítóbb ajándékokat nyerhették meg Fortuna kegyeltjei, akiről kiderült, hogy elég jó a humorérzéke!

Bátran lehet állítani, hogy ez egy igazi közösségi buli volt, mert mindenki hozzátette azt, amit tudott. Jó volt kötetlenebbül együtt lenni, nevetni és jó volt megtapasztalni az önzetlenséget.

Ezúton is köszönjük a sok segítséget, támogatást és az aktív részvételt! Sok ilyen legyen még a Tág Világ Iskolában!

 

Comments are closed.