1% - Tág Világ Egyesület - 18225765-1-41

Tág Világ Általános Iskola - OM azonosító: 203159

Tag Vilag Altalanos Iskola

+36 1 7100700

titkarsag@tagvilagiskola.hu

1039 Budapest

Pais Dezső utca 1-3.

Híreink

Eljutottunk idáig!!!

Kedves Szülőtársak, Tanárok, Támogatók, Mindenki!

A tegnapi találkozóval új szakaszba lépett az iskolánkért való küzdelmünk ügye. A példás összefogással, együttműködéssel az iskola megszűnésétől és gyerekek szétszéledésétől eljutottunk odáig, hogy megtaláltuk a Művészetért Közalapítványt, akivel az Önkormányzat meg tudja kötni a közoktatási szerződést az iskola újraindítására és működtetésére! Ez hatalmas eredmény ilyen rövid idő alatt! Ezúton is köszönjük a kitartásotokat és minden támogatást!

Tegnap megismerkedtetek az új fenntartóval. Ettől a ponttól nekik, az új igazgatónak és a tanároknak kell az új iskola programját összeállítani és a szeptemberi kezdésre felkészülni.

Ezzel a Szülői Munkaközösségnek az informáló, az érdekeltek közötti kommunikációt és kapcsolattartást szervező szerepe megszűnt, ezen túl a további fejleményekről, teendőkről szóló minden tájékoztatást közvetlenül a Művészetért Közalapítvány fogja végezni.

A kommunikációt (facebook, hírlevelek, honlap, találkozók stb.) eddig szervező kis csapat – Pallai Katalin, Gerse János és Varga Renáta) személyesen búcsúzik ettől a szereptől és reméli, hogy most már pihenhet egy kicsit:))

Természetesen Veletek együtt várjuk a következő lépéseket, bízunk a jövőben és ha az új fenntartónak bármiben szüksége van a közreműködésünkre, állunk a rendelkezésükre.

Comments are closed.