1% - Tág Világ Egyesület - 18225765-1-41

Tág Világ Általános Iskola - OM azonosító: 203159

Tag Vilag Altalanos Iskola

+36 1 7100700

titkarsag@tagvilagiskola.hu

1039 Budapest

Pais Dezső utca 1-3.

Híreink

Új hír!

Visszatért az iskola hivatalos jelenlegi vezetésének honlapja, ahol ez a hír olvasható:

„Tisztelt Szülők! Sajnálattal tájékoztatjuk Önöket, hogy a Herkules Tehetséggondozó Általános Iskola, valamint a Zápor Középiskola 2011. augusztus 23. jogutód nélkül szűnik meg.”

Fontos azonban, hogy mindenki tisztán lásson: igen, a Nessa Alapítvány által működtetett Herkules Iskola a jelenlegi formájában jogutód nélkül szűnik meg, mivel olyan fenntartót nem találtunk, aki a Nessa jogi ‘örökségébe’ hajlandó lett volna belépni, mivel ezt túl kockázatosnak tartották. Ez azonban csak annyit jelent, hogy az új fenntartóval szeptembertől az új iskola ’tiszta lappal’ indul, csak a legfontosabbak maradnak: a gyerekek, tanárok és szülők együtt maradni kívánó közössége és a tanítás színvonala, módszertana. Kérjük ezt terjesszétek minden érdeklődőnek!

Mivel az Önkormányzat és az új fenntartó között a szerződés részleteinek egyeztetése most is folyik, hamarosan jelentkezünk az új fenntartóval létrejövő Új Herkules Iskolával, beiratkozással, az egész lebonyolításával kapcsolatos pontos információkkal, teendőkkel!!

Kitartás, megéri!!

Comments are closed.