1% - Tág Világ Egyesület - 18225765-1-41

Tág Világ Általános Iskola - OM azonosító: 203159

Tag Vilag Altalanos Iskola

+36 1 7100700

titkarsag@tagvilagiskola.hu

1039 Budapest

Pais Dezső utca 1-3.

Híreink

Egy új év kezdete a Tág Világ Iskolában

Immáron 2. éve nyitotta meg kapuit a Tág Világ Iskola. A pedagógusok már napokkal az évnyitó előtt készültek, ötleteltek, szervezkedtek, hogy ez az évnyitó igazán olyan legyen, amilyenek mi is vagyunk: közösségben gondolkodó, kreatív, színes, vidám. Bár az eső eleredt, de még ez sem szomorított el minket, sőt, jobban össze is hozta a csapatot, szülőket, gyerekeket, tanárokat, hiszen össze kellett húzódnunk, hogy mindenki beférjen valamelyik sátor oltalma alá.

Dóra, mint az iskola szakmai vezetője nyitotta meg ezt a napot, köszöntötte a résztvevőket, bemutatta a kollégákat és természetesen a kis elsősöket, a Kristály osztály tanulóit. Nagyon örülünk, hogy Ti is velünk tartotok ebben a kalandban! 🙂

Hálásak vagyunk, hogy Kovács Ildikó személyében egy fantasztikus iskolaigazgatót kaptunk. Valamint nagy öröm az is, hogy van olyan család, aki annyira megtisztel minket a bizalmával, hogy már harmadik gyermeküket is a Tág Világ Iskolába íratta. Köszönjük Fülöp család! 🙂

Közös énekléssel és zenéléssel zárult az évnyitónk első fele, ami tovább fokozta az összetartozás érzését és a jó hangulatot: elénekeltük a Tág Világ „himnuszt” és egy pár ismertebb dalt is.

Ezután, mintha direkt így terveztük volna, kisütött a nap, az eső is elállt, így minden szülő hozzálátott az grillezéshez és a kötetlen beszélgetésekhez. Eközben a gyerekek a tanárok által összeállított próbákat állták ki. Aki teljesítette a próbatételeket, elnyerték jutalmukat, ami nem volt más, mint egy szuper, Tág Világos naptár.

A játék után elfogyasztottuk a szülők által elkészített finom ebédet, majd sor került az elmaradhatatlan szülinapi tortára is.

Köszönjük a szülők lelkes részvételét, a gyerekek jókedvét, a pedagógusok színvonalas munkáját! Egy újabb különleges, valódi élményeken és közös értékeken alapuló évnyitót tudhatunk magunkénak.

Sok ilyen évünk legyen még együtt, itt a Tág Világ Iskolában!

Comments are closed.