1% - Tág Világ Egyesület - 18225765-1-41

Tág Világ Általános Iskola - OM azonosító: 203159

Tag Vilag Altalanos Iskola

+36 1 7100700

titkarsag@tagvilagiskola.hu

1039 Budapest

Pais Dezső utca 1-3.

Híreink

Ez (nem) százas nap volt!

 

A szikra osztályban hagyomány, hogy egy újabb számkör átlépését bulival köszönti.

A tízes buli után, amit majdnem egy éve tartottunk az első kérdés ez volt: „Mikor lesz a következő?  Egészen máig kellett várni erre az alkalomra. Átléptük a bűvös határt, de nem akárhogy! A tanulással, gyakorlással töltött hosszú időben a százasra való készülődés is munkálkodott mindenkiben. Tervezgettük, mivel tehetnénk még izgalmasabbá ezt a napot.

A foglalkozások egész nap a 100-as bűvöletében teltek. Százlábúról olvastunk és százlábúvá is változtunk, kirakóztunk, marokkóztunk, számoltunk és 100 szót írtunk.

A bulit az iskola minden tanulójával szerettük volna megosztani, ezért a folyosóra kiállítást készítettünk a 100 tiszteletére. A sok-sok érdekességben egyetlen a közös, mindenből 100 volt!

Találhattak és fogyaszthattak a látogatók 100 kókuszgolyót, zabkekszet, ropit, láncra fűzött gumicukrot, süteményeket, az egészség jegyében 100 szem szőlőt és kölesgolyót is. Elkészült a SZIKRA TOP 100, a gyerekek saját zenei válogatása kedvenc dalaikból, amit nem csak kinyomtatva, hanem egy youtube lejátszási listán is megosztottak a kíváncsi nagyérdeművel. (Aki nem hiszi, járjon utána!)

Legoból és gyufaszálból készültek építmények, 100 hajtogatott, díszített, és sorszámozott csónak, és 100 fociskártyából készített vár is szerepelt a kiállított tárgyak között.

Száz szónak is egy a vége, átléptünk!

 

Szikrák

[foogallery id=”2542″]

Comments are closed.