1% - Tág Világ Egyesület - 18225765-1-41

Tág Világ Általános Iskola - OM azonosító: 203159

Tag Vilag Altalanos Iskola

+36 1 7100700

titkarsag@tagvilagiskola.hu

1039 Budapest

Pais Dezső utca 1-3.

Osztályaink

Felhő (első osztály)

Szeptember elsején, kicsit több, mint egy hónapja lettünk a Tág Világ Iskola diákjai. Az eltelt rövidke idő alatt rengeteg érdekes dolog történt velünk. Már a nevünk kiválasztása is nagyon izgalmas folyamat volt: sok jó ötlettel érkeztünk, amelyekből szavazással döntöttük el, hogy mi legyünk a Felhő osztály.

Bővebben

Fény (második osztály)

23 sugarával mi vagyunk a Fény osztály. Izzó érdeklődésünknél, csak tündöklő tehetségünk csillogóbb. A tanévet az Én, és a család témával kezdtünk, amely alatt alázatos hozzáállással fedeztük fel egyéni és közösségi tulajdonságaink árnyalt, mégis jelentőségteljes sorát.

Bővebben

Hullám (harmadik osztály)

Az osztályunkat Hullámnak hívják, mi vagyunk itt, 23-an a tanulók! A harmadik évet a Tűz témával kezdtük! Tudtátok, hogy milyen anyagok alkotják a lávát? Vagy mit kell tenni, ha tűz keletkezik? Hogyan dolgoznak vészhelyzetben a tűzoltók? Hányas kulccsal nyitja ki egy tűzoltó az égő házban ragadt embereket?

Bővebben

Kriksz-kraksz (negyedik osztály)

Ha csak három szót használhatnánk, sokszínűség, kíváncsiság, lendület. Ha szót szóba ölthetünk, elmondjuk, hogy többen a természet és az állatok szerelmesei, mások a tudományok iránt érdeklődnek, és akadnak köztünk tehetséges muzsikusok is.

Bővebben

Kristály (ötödik osztály)

Osztályunk neve Kristály, tele sok színes egyéniséggel, kemény elszántsággal és töretlen jókedvvel, a legnagyobbak között a legkisebbek. Nagy reményekkel, sok elvárással és kitűzött céllal kezdtük meg az első felsős tanévünket.

Bővebben

Bárka (hatodik osztály)

A Bárka osztály a Tág Világ iskola igazi hangulatfelelősei. Ahol ők felbukkannak garantált a jókedv és a szórakozás. Nagy izgalommal és teljes erőbedobással vesznek részt a feladatokban és az iskolai rendezvényekben egyaránt. 

Bővebben

Szikra (hetedik osztály)

13 Szikra gyújtja be nap, mint nap a lángokat. Görögtűzként végig söpör az iskolán a jókedvünk és kamaszos lelkesedésünk. Tanáraink nagy örömére.

A szeptembert rögtön erdei iskolával kezdtük, ahol a sümegi vár lábánál pontot tettünk a középkor végére.

Bővebben

Mag (nyolcadik osztály)

Magvas gondolatok helyett álljon itt csak egy – két magas vagy inkább magos röptű mondat…

Mi vagyunk  a legnagyobb magok nevezetesen A NYOLCADIKOSOK. Nem szeretjük, ha csak a felvételiről kérdeznek, mert annyi minden más is foglalkoztat minket.

Bővebben