1% - Tág Világ Egyesület - 18225765-1-41

Tág Világ Általános Iskola - OM azonosító: 203159

Tag Vilag Altalanos Iskola

+36 1 7100700

titkarsag@tagvilagiskola.hu

1039 Budapest

Pais Dezső utca 1-3.

Bárka

Bárka

A Bárka osztály a Tág Világ iskola igazi hangulatfelelősei. Ahol ők felbukkannak garantált a jókedv és a szórakozás. Nagy izgalommal és teljes erőbedobással vesznek részt a feladatokban és az iskolai rendezvényekben egyaránt. 

A délutáni projektórákon valóságos középkori hangulat elevenedett meg az osztályban, ahol különböző céhes csoportok sürögtek-forogtak, serényen dolgoztak. A lelkes kis inasok hétről hétre egyre több tudást gyűjtöttek össze a korabeli társulások életéről és munkájáról, megalkották szabályzatukat, cégéreiket. Ezt követően jött az igazi kihívás: a mestermunka elkészítése, ahol a lelkes tanári csapat mestereinek iránymutatásával igazi remekművek születtek. A mesterré válás folyamatát projektbemutató keretében tárták az iskola elé, megannyi alkotással színesítve. A jól elvégzett munka után jöhet a szórakozás – vallják a Bárkák, ezért izgatottan várják a Bárka-partyt és a halloweeni Rémes napot.
A következő hónapok is megannyi színes, izgalmas alkalmat kínálnak az élményekkel teli tanulásra. A Bárka felhúzta a vitorlát, irány az élmények tengere!

ahol kaland a tanulás!